Description
Układ nerwowy i pamięć – Mcneil
Magnez i witamina B6 pomagają w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych: wpływają korzystnie na pamięć, koncentrację, uczenie się i zapamiętywanie. Ograniczają również zmęczenie i znużenie. Przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego, pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego. Hartuś magnez + witamina B6 oparty jest na izomaltulozie. W przeciwieństwie do zwykłego cukru izomaltuloza nie jest rozkładana przez bakterie w jamie ustnej, dzięki czemu nie powstają kwasy przyczyniające się do rozwoju próchnicy zębów.
Skład
Hartuś magnez + witamina B6 nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Wyprodukowany jest z:magnezu występującego w postaci mleczanu magnezu – organicznej soli magnezowej, która jest dobrze wchłaniana (ok 90% przyswajalności) i dobrze tolerowana przez organizm – przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.witaminy B6, która pomaga w prawidłowej syntezie cysteiny i homocysteiny, przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego, przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu białka i glikogenu, pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych, pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, przyczynia się do regulacji aktywności hormonalnej.Magnez i witamina B6 pomagają w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych: wpływają korzystnie na pamięć, koncentrację, uczenie się i zapamiętywanie. Ograniczają również zmęczenie i znużenie. Przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego, pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego.Składniki: izomaltuloza*, mleczan magnezu, koncentrat soku z cytryny, koncentrat soku z malin, koncentrat soku z czarnej marchwi, naturalny aromat truskawkowy, chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6)*izomaltuloza ( źródło glukozy i fuktozy), jest naturalnym węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. Jest dobrze przyswajalna i dlatego jest odpowiednia dla małych dzieci. W przeciwieństwie do cukru, izomaltuloza nie jest rozkładana przez bakterie w jamie ustnej, dzięki czemu pomaga w zachowaniu mineralizacji zębów. Spożywanie żywności zawierającej izomaltulozę zamiast cukru prowadzi do mniejszego wzrostu poziomu glukozy we krwi niż po spożyciu żywności zawierającej cukier.
Dawkowanie
1 x dziennie 15 ml
maść na potówki bez recepty
, urosept czy furagina
, olej cbd warszawa
, bebilon junior 3
, salfazin opinie
, dziki yam
, smarowanie żołędzia kremem
, dawkowanie oleju z czarnuszki
, delfarm
, salorhin maść
yyyyy